KONTAKTINFORMATION

Alma Omsorg i Örebro AB
Markgatan 3 A
703 55 Örebro

Telefon: 019-10 12 30
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontaktperson: Milad Isa, VD Alma Omsorg i Örebro AB

 

BASFAKTA OM ALMA OMSORG

För 2018 gäller följande för vår enhet:

Alma Omsorg beräknas omsätta ca 7.5 miljoner kronor och har cirka 30 anställda år 2018. Verksamheten bedrivs inom Örebro Kommun.

Alma Omsorgs information på Allabolag.se

 

ALMA OMSORGS MÅL OCH RIKTNING

Vi på Alma hemtjänst och omsorg tycker att alla människor är olika, att alla människor är unika och därför bör vi också individanpassa vårt förhållningssätt. Det finns dock stöttepelare som gäller i alla möten med andra människor, nämligen att ALLA ska mötas med respekt och värdighet.

Vi som jobbar inom Alma hemtjänst och omsorg ska visa omtänksamhet och värme så att våra kunder får förtroende och känner att vi bryr oss. Vi kommer att jobba utifrån den grunden för att kunna få äkta samtal och dialog med våra kunder. Vi tycker det är viktigt att vara konkreta och tydliga i vår relation med våra kunder, för att undvika missförstånd och osäkerhet.

Närheten till en kundansvarig, som kunden kan vända sig till med frågor och funderingar, kommer att förstärka och underlätta tydlig kommunikation.

För att öka kvaliteten i den service som Alma Omsorg erbjuder satsar vi på kompetensutveckling, trygghet och omsorg.

 

MEDARBETARE PÅ ALMA OMSORG

Antal anställda
Alma Omsorg har ca 30 anställda. Verksamheten bedrivs inom Örebro Kommun. Arbetsledare och verksamhetsstödjare utgår från kontoret på Markgatan 3 A.

Utbildningsnivåer
Personal som anställs av Alma Omsorg för att arbeta inom hemtjänst rekryteras främst utifrån personliga egenskaper och fallenhet för vård- och omsorgsarbete.

I största möjliga mån rekryterar vi personal som är utbildad till Undersköterskor, men erfarenhet av branschen och ett ansvarstagande sätt skattas också väldigt högt. I det mån vi kan validerar vi personal till undersköterskor genom utbildning.

Bland Alma Omsorgs tjänstemän, de som planerar och styr den dagliga verksamheten, finns bland annat personalvetare, socionomer, ekonomer och sjuksköterskor. 

Kollektivavtal
Alma Omsorg har kollektivavtal Vårdföretagarna Äldreomsorg (Bransch F).

ÄGARE- OCH STYRELSEINFORMATION
Alma Omsorg i Örebro AB
Org.nummer: 559064-5668
Bolagsform: Aktiebolag

VD: Milad Isa

För mer information om vårt organisationsnummer, bolagsform, VD, styrelse och säte se Alma Omsorgs företagsinformation på allabolag.se.

 

För 2018 gäller följande för vår enhet:

Styrelse

Milad Isa
Tony Semaan

Företagsledning

Milad Isa, VD & Verksamhetsansvarig
Ihrene Söderlind, Enhetschef & kvalitetsansvarig
Firyal Coskun, Personal & Kundansvarig